Zpět

Tvořivá mini dílnička k výstavě Patrik pelikán: PROTOSTĚNA

Popis:

11. 10.

Zveme vás a vaše děti na doprovodný program pro nejmenší k výstavě Patrik Pelikán: PROTOSTĚNA v Jilské 14. Mini dílnička pro děti 1-6 let a jejich doprovod se uskuteční v pátek 11. října od 10 do 11 hodin.
Přijďte s dětmi do míst, kam nezavítáte každý den, nechte děti vyrábět a řádit i jinde než doma nebo na hřišti, přijďte si prohlédnout výstavu a osvěžit svého ducha uměním. Staneme se na chvíli umělci a tentokrát prozkoumáme stěny, jejich působení na člověka, význam v prostoru i statiku a povrch.
Návštěva výstavy rozhodně stojí za to a to vás ještě bude čekat několik stanovišť na hru a tvoření. Dílnička je určená pro děti ve věku 1-6 let a jejich rodiče (nebo jiný dospělý doprovod). Součástí 60 minutového programu je krátká prohlídka výstavy, tři výtvarná stanoviště a stanoviště hrací. Nabízíme vám zázemí, vodu, kávu a čaj po celou dobu trvání programu. Cena je 100 Kč za jednoho dospělého a 1-3 děti předškolního věku. Vstupní prostory galerie jsou v přízemí a dostupné i pro kočárky, sklepní prostory jsou dostupné pouze po schodech.
Zveme Vás i Vaše kamarády rodiče a děti, kteří mají chuť tvořit, ponořit se do světa fantazie a vystoupit ze svých komfortních zón a vyrazit do méně známých míst.
Jelikož je kapacita dílniček omezena, prosíme o nahlášení zájmu o účast e-mailem na galerie@jilska14.cz do čtvrtka 10. října.

Neostýchejte se šířit zprávu dále a přeposlat pozvání svým přátelům, přiveďte kamarády, těšíme se na vás!